BORSA İSTANBUL BELDE ORTAOKULUNDAN BASKETBOL BRANŞINDA TARİHİ BAŞARI

Batman Borsa İstanbul Belde Ortaokulu Yıldız kız ve yıldız erkek Basketbol takımları,okul sporlarında basketbol branşında Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına kalarak,Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Daha önce yapılan il ve bölge şampiyonalarında gruplarından şampiyon olarak çıkmayı başaran basketbolcular,18 -21 Mart tarihleri arasında Mardin ilinde gerçekleştirilen yarı final müsabakalarında gruplarından çıkmayı başararak,hem kızlarda hemde erkeklerde aynı okuldan Türkiye finallerine katılan tek devlet okulu olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Okul yönetimi olarak öğrencilerimizi tebrik ederken,Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenör arkadaşlarımıza emeklerinde dolayı çok teşekkür ederiz.

27.03.2024 76

27-03-202427-03-2024